Kerstmenu 2024
Beste Gast,
Hierbij de kerstplanning van Oker 2024!
Kerstavond, 24 december:
Wij zullen ons gebruikelijke à la carte menu serveren. Indien u wenst te reserveren, verzoeken wij u te bellen naar 070 364 5453 of te mailen naar info@restaurantoker.nl.
1e Kerstdag brunch 13:00 – 15:30
3-gangen brunch menu €49,50
Aanvang met een glas prosecco.
Optioneel bieden wij ook een wijnarrangement aan.
Normaal menu:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Geroosterde zalm, shiitake, zalmeitjes, Madeira jus, furikake
Hoofdgerecht: Krokante sukade, knoflookpuree, gemarineerde paddenstoelen, crème van kastanje, bramenjus
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
Vegetarisch menu:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Gegrilde aubergine, miso, granaatappel, koriander, lente-ui en krokante ui
Hoofdgerecht: Truffelrisotto, schuim van Parmezaan, hazelnoten, paddenstoelen
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
1e Kerstdag diner 18:00 – 00:00
5-gangen menu, eventueel uit te breiden naar 6-gangen.
Aanvang met een glas prosecco.
Optioneel bieden wij ook een wijnarrangement aan.
Normaal menu €95,00:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Geroosterde zalm, shiitake, zalmeitjes, Madeira jus, furikake
Tussengerecht 1: Kokos-limoensoep met paddenstoelen en gamba, bieslook
Tussengerecht 2: Eendenborst, port jus, zuurkool met krenten, pistache crumble
Hoofdgerecht: Krokante sukade, knoflookpuree, gemarineerde paddenstoelen, crème van kastanje, bramenjus
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
Vegetarisch menu €75,00:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Gegrilde aubergine, miso, granaatappel, koriander, lente-ui en krokante ui
Tussengerecht 1: Kokos-limoensoep met paddenstoelen en bieslook
Tussengerecht 2: Broccoli teriyaki, pinda, bosui, limoen
Hoofdgerecht: Truffelrisotto, schuim van Parmezaan, hazelnoten, paddenstoelen
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
2e Kerstdag brunch 13:00 – 15:30
3-gangen brunch menu €49,50
Aanvang met een glas prosecco.
Optioneel bieden wij ook een wijnarrangement aan.
Normaal menu:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Geroosterde zalm, shiitake, zalmeitjes, Madeira jus, furikake
Hoofdgerecht: Krokante sukade, knoflookpuree, gemarineerde paddenstoelen, crème van kastanje, bramenjus
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
Vegetarisch menu:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Gegrilde aubergine, miso, granaatappel, koriander, lente-ui en krokante ui
Hoofdgerecht: Truffelrisotto, schuim van Parmezaan, hazelnoten, paddenstoelen
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
2e Kerstdag diner 18:00 – 00:00
5-gangen menu, eventueel uit te breiden naar 6-gangen.
Aanvang met een glas prosecco.
Optioneel bieden wij ook een wijnarrangement aan.
Normaal menu €95,00:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Geroosterde zalm, shiitake, zalmeitjes, Madeira jus, furikake
Tussengerecht 1: Kokos-limoensoep met paddenstoelen en gamba, bieslook
Tussengerecht 2: Eendenborst, port jus, zuurkool met krenten, pistache crumble
Hoofdgerecht: Krokante sukade, knoflookpuree, gemarineerde paddenstoelen, crème van kastanje, bramenjus
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
Vegetarisch menu €75,00:
Brood met boter en een amuse
Voorgerecht: Gegrilde aubergine, miso, granaatappel, koriander, lente-ui en krokante ui
Tussengerecht 1: Kokos-limoensoep met paddenstoelen en bieslook
Tussengerecht 2: Broccoli teriyaki, pinda, bosui, limoen
Hoofdgerecht: Truffelrisotto, schuim van Parmezaan, hazelnoten, paddenstoelen
Optioneel: 5 kazen bourgondisch lifestyle met notenbrood en chutney €12,50
Dessert: Kalamansi cheesecake, champagne-ijs, meringue, witte chocolade mousse
Indien er nog allergieën en/of dieetwensen zijn, vernemen wij dit graag van tevoren. Voor vragen kunt u contact opnemen via de mail of via 070 364 5453.
Heel graag tot dan!