Restaurant Oker
  • Home
  • Menu
    • Lunch
    • Borrel
    • Diner
    • Wijnen
    • Gin's & Cocktails
  • Foto's
  • Agenda
  • Reserveren
  • Werken bij Oker
  • Contact
  • Home
  • Menu
    • Terug
    • Menu
    • Lunch
    • Borrel
    • Diner
    • Wijnen
    • Gin's & Cocktails
  • Foto's
  • Agenda
  • Reserveren
  • Werken bij Oker
  • Contact

Diner
Brood met dukkah, olijfolie en zeewierboter

bread with dukkah, olive oil and seaweed butter V

6,5
Oesters, Fines de Claires, per stuk

Oysters, Fines de claires, each

3,8 p/s.
Oesters rockefeller: Fines de Claires met spinazie en gegratineerde hollandaise

Oysters "rockefeller": Fines de claires, with spinach and gratinated hollandaise, each

4,3 p/s.
Ociëtra kaviaar met blini's en crême frâiche

10 grams of osciëtra caviar with blinis and crème fraîche 

33 (10 gram)
95 (30 gram)
Sashimi van tonijn en zalm met soja, verse wasabi en ingelegde gember

Sashimi of tuna and salmon with soya, fresh wasabi and pickled ginger

19
Salade van tempura gamba's met misomayonaise, komkommersalade, zeewier en geroosterde sesam

Salad of tempura prawns with miso mayonnaise, cucumber salad, seaweed and roasted sesame

14,5
Ceviche van hamachi met sinaasappel, komkommergel, yoghurt krokantje en zuring

Ceviche from hamachi with orange, cucumber gel, yogurt crispy and sorrel

18
Beef tataki met ponzu, cashewnoten, geroosterde sesam, appel en bosui

Beef tataki with ponzu, cashew nuts, roasted sesame, apple and spring onion

15
Zalm tataki met krokante rijst, sesam, tandoori mayonaise, zalmeitjes en komkommer

Salmon tataki with crispy rice, sesame, tandoori mayonnaise, salmon eggs and cucumber

16
Witte asperges à la flamande met gegrilde ham, hollandaise, peterselie en gekookt ei

White asparagus à la flamande with grilled ham, hollandaise, parsley and boiled egg

Vegetarisch/vegetarian 12
Ham 14
Thaise kokos-limoensoep met tijgergarnalen en shii-take

Thai coconut-lime soup with tiger prawns and shii-take

9,5
Truffelrisotto met Parmezaanse kaas, paddenstoelen en geroosterde hazelnoten

Truffle risotto with Parmesan cheese, mushrooms and roasted hazelnuts

12,5
Pannenkoekjes met gekonfijte eend, komkommer, prei en hoisin

Pancakes with confit of duck, cucumber, scallion and hoisin

14,5
Gestoomde momofuku buns met krokant buikspek, zoetzure komkommer, sriracha en hoisin

Steamed momofuku buns with crispy pork belly, pickled cucumber and hoisin

13
Heilbot met doperwtencreme en lak van wortel, mosterd en yuzu

Halibut with pea cream and lacquer of carrot, mustard and yuzu

15,5
Mini tournedos met bearnaise, friet en groene salade

Mini tournedos with bearnaise, fries and green salad

100 gr 17,5
200 gr 29
Oker's wisselend gerecht...

oker's changing dish

Desserts
Oker's sundae: Tonkabonenijs met pecannotencrunch en lauwwarme karamel

Oker's Sundae: Tonka bean ice cream with pecan crunch and lukewarm caramel

9
Chocoladetaartje met framboos meringue

Chocolate cake with rasberry and meringue

9,5
Cheesecake met sinaasappelchutney, chocoladecrumble en sinaasappelsorbet

Cheesecake with orange-chutney, crumble and orange sorbet 

9,5
Vijf keer kaas met compote van rode ui en port en notenbrood

Five times cheese with red onion-port compote and nut bread

15
Oker's Scroppino
9,5
info@restaurantoker.nl
+31 70 364 54 53
Denneweg 71
2514 CE, Den Haag Nederland
Made with ❤ by: POCKETMENU